Svingningsenergetik lige til punktet

Pioner

Rudolf Herde - Genial opfinder af OrganetikRöhren

Rudolf Herde levede fra 1925 til 1995 i Westborghausen, en lille landsby i Nordrhein-Westfalen i Tyskland. Han var selvstændig tømrermester. Men det var radiæstesien, som virkelig optog hans interesse og som han beskæftigede sig intensivt med i 40 år. Især efter han blev pensioneret levede han kun for radiæstesien og bioplasma-forskningen og deres videre udvikling.

Som alle store mennesker var Rudolf Herde ikke kun en genial tænker, men formåede også at omsætte sin viden til nyttebringende praksis. Han udviklede den første Störfeld-Organo og Benker- Organo, men først og fremmest skabte han forløberen til den nuværende Organetik-Röhre, som vakte stor beundring blandt mange terapeuter og amatører. Organo.SL har i over 10 år tilbudt seminarer med Organetik-Röhre, og interessen er stadig stigende.
 
Op     Print side    
Kontakt     Information     Nyhedsbrev
Juridiske oplysninger:
Af juridiske og konkurrencemæssige grund for at beskytte vore forbrugere er vi forpligtet til at påpege, at Organetik.SL og de af os udviklede organetiske produkter lige som fx homøopati ikke er baseret på videnskabelige undersøgelser for mulige virkemåder. Organetik.SL er ingen helbredelsesmetode, og de af os udviklede organetiske produkter er ikke medicin eller medicinske produkter i henhold til medicinalforordningen eller lægemiddelforordningen og må ikke betragtes som sådanne. De kan ikke erstatte medicinsk behandling. Alle oplysninger er udelukkende baseret på tradition og mangeårige erfaring. Vedrørende vores brug af begreberne "elektrosmog", "mobilfunk", "jordbaseret stråling" og "revitaliseret, energifyldt vand" læs venligst vores menupunkt » Juridiske oplysninger