Organetik.SL Seminar A

Organetik.SL Seminar A
Grundkursus - harmoni i krop, sind og sjæl

På dette seminar vil du lære det grundlæggende i Organetik.SL og håndteringen af ORGANO Sensor og ORGANETIK Röhre. Du beskæftiger dig med harmonisering af frekvenser, og hvordan du kan bruge dit svingningspotentiale optimalt.

Kurset følger indsigterne fra Rudolf Herde, der udviklede princippet om ORGANETIK Röhre. Med hjælp af ORGANO Sensor bliver der på bevidstheds- (krop), underbevidstheds- (ånd) og det højere bevidstheds (sjæl) lag, ledt efter forandrede svingningsfrekvenser for derefter at blive harmoniseret med ORGANETIK Röhre.

Bevidsthed står over materie
Mikrokosmos og makrokosmos er indbyrdes forbundet. Vi fra organo.SL er overbevist om, at mikrokosmos med kvantefysikkens love er det overordnede princip. Bevidsthed står altså over materie. Tilsvarende er Organetik.SL opbygget. Den svarer til mikrokosmosets love og udfolder sig på dette bevidsthedsniveau.

Hvordan spiller nu bevidsthed, underbevidstheden og den højere bevidsthed sammen? Hvordan kan jeg lære at kommunikere med det underbevidste sind og hvilken form for gavn kan jeg få af det? Hvad har kvantefysikken at gøre med Organetik.SL? Besvarelsen af disse spørgsmål er de elementære tanker af Organetik.SL og de centrale temaer i seminaret. Derudover beskæftiger vi os med harmoniseringen af svingningsfrekvenser af chakraer såvel som kirtler, organer og rygsøjle.
Spørgsmål?Ring til os:
+45 51 37 34 38
Skriv til os:
Til kontaktformular
Datoer og priser
 
Op     Print side    
Kontakt     Information     Nyhedsbrev
Juridiske oplysninger:
Af juridiske og konkurrencemæssige grund for at beskytte vore forbrugere er vi forpligtet til at påpege, at Organetik.SL og de af os udviklede organetiske produkter lige som fx homøopati ikke er baseret på videnskabelige undersøgelser for mulige virkemåder. Organetik.SL er ingen helbredelsesmetode, og de af os udviklede organetiske produkter er ikke medicin eller medicinske produkter i henhold til medicinalforordningen eller lægemiddelforordningen og må ikke betragtes som sådanne. De kan ikke erstatte medicinsk behandling. Alle oplysninger er udelukkende baseret på tradition og mangeårige erfaring. Vedrørende vores brug af begreberne "elektrosmog", "mobilfunk", "jordbaseret stråling" og "revitaliseret, energifyldt vand" læs venligst vores menupunkt » Juridiske oplysninger